ایا هوش مصنوعی جایگزین برنامه نویسان میشود؟؟

ایا هوش مصنوعی جایگزین برنامه نویسان میشود؟؟

ایا هوش مصنوعی جایگزین برنامه نویسان میشود؟؟

آیا تا به حال به این مسئله فکر کردید که هوش مصنوعی می تواند جای برنامه نویسی را در دنیای تکنولوژی بگیرد؟یا اینکه هوش مصنوعی ها بتوانند در کمترین زمان ممکن یک پروژه را تحویل دهند؟یا بتوانند ارتباط بهتری با کارفرما ایجاد کنند ؟ یا به سهولت انجام پروژه کمک کنند؟ و اینکه اینده برنامه نویس ها چه میشود؟

امروزه در دنیا با ورود هوش مصنوعی ها خیلی از کارها سریع تر و اسان تر از نیروی انسانی کارهارو انجام داده میشود و برای هر مشکل یا خطا حداقل چند هوش مصنوعی مجزا و کاربلد و کاربردی در اختیار کاربران قرار داده شده است که میتوانند مشکل را حل کنند . از جمله هوش مصنوعی های کاربردی در حوزه تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ میتوان به هوش مصنوعی برای تدوین ویدیو و ادیت فیلم و عکس،بهترین هوش مصنوعی ها برای ویرایش و تغیر کیفیت صدا،هوش مصنوعی برای طراحی انواع پوستر ، هوش مصنوعی برای هر زبان کد نویسی ، هوش مصنوعی برای طراحی لگو ، هوش مصنوعی برای خوانایی سئو  و…

 

اصلا هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی یا (AL) به دانش و مهارتی گفته می شود که سعی در ساختن ماشین ها و سیستم هایی دارد که مانند یک انسان قابلیت تفکر کردن و تصمیم گیری و انجام یک از به صورت پیشرفته و در کمترین زمان ممکن را داشته باشد.

هدف اصلی از ساخت هوش مصنوعی چیست؟

هدف اصلی از ساخت هوش مصنوعی طراحی سیستم های کامپیوتری است که بتواند مسائل را با الگوریتم ها ، تحلیل داده های مختلف و … حل کند و خروجی مناسبی داشته باشد.

 

هوش مصنوعی به چند دسته تقسیم میشوند؟

هوش مصنوعی به دو دسته مختلف تقسیم می شود که عبارتند از:

1-هوش مصنوعی ضعیف:

هوش مصنوعی ضعیف که به اسم هوش مصنوعی محدود هم شناخته میشوند در این نوع از هوش مصنوعی سیستم ها برای یک وظیفه یا دامنه خاصی طراحی شده است و یک وجهی هستند.سیستم هایی مانند:ترجمه ماشینی،موتور های جستجوگر،سیستم های تشخیص چهره و… از نوع هوش مصنوعی ضعیف است.

2-هوش مصنوعی عام یا پیشرفته:

هوش مصنوعی عام یا پیشرفته  طوری است که در این حالت از هوش مصنوعی هدف از سیستم های طراحی شده انجام کار هایی است که بتواند مانند انسان تجزیه و تحلیل کند و مشکلات پیچیده را برطرف کند و پیشرفته تر از هوش مصنوعی ضعیف است.

3-مهارت های هوش مصنوعی:

مهارت های متعددی در هوش مصنوعی وجود دارد ازجمله یادگیری ماشینی و دیگر تکنیک ها که به پردازش زبان طبیعی سیستم ها کمک می کند تا اطلاعات را فرا بگیرند،الگوریتم هارا بهبود ببخشند و همچنین تفسیر داده هارا انجام دهند و کارش را در زمان بسیار کوتاه به نتیجه برساند و کیفیت قابل قبولی داشته باشد.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی یا به عبارتی دیگر کد نویسی فعالیتی است که شخص در آن به نوشتن و طراحی کردن کد های کامپیوتری برای اجرای وظایف خاص می پردازد.

کد نویسی یکی از اصلی ترین مهارت ها در توسعه نرم افزار و فناوری شناخته شده است .برنامه نویسان با استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف مانند پایتون،جاوا،جاوا اسکریپت و.. و الگوریتم ها و ابزار های مختلف به ایجاد نرم افزارها و برنامه های کاربردی و یافتن برخی از مسائل می پردازند مانند طراحی اپلیکیشن موبایل ، طراحی اپلیکیشن فروشگاهی،طراحی اپلیکیشن خدماتی ، ساخت و طراحی اپلیکیشن های شرکتی ، فروشگاهی ، خدماتی  و…

فرایند برنامه نویسی دارای چند مرحله است که در ادامه مطالب به آن ها اشاره شده است.

ایا هوش مصنوعی جایگزین برنامه نویسان میشود؟؟

مراحل و فرایند برنامه نویسی:

1-تعریف مسئله:

تعریف مسئله  یعنی شخصی که می خواهد یک برنامه را بنویسد و مشکلی را حل کند باید به صورت دقیق و کامل بداند که قرار است چه کاری انجام دهد به همین دلیل باید مسئله را به صورت کامل بنویسد یا در واقع سناریونویسی کند.

2-طراحی:

در این مرحله شخص برنامه نویس ساختمان کلی و الگوریتم های برنامه را طراحی می کند تا به نتیجه مطلوب برسد و بعد شروع به کدنویسی بکند.

3-کد نویسی:

در این مرحله برنامه نویس کد مربوطه را با استفاده از یک یا چند زبان برنامه نویسی طبق سناریو و طراحی هایی که در قبل انجام داد . نوشته و پیاده سازی می کند تا به یک ساختمان کلی برسد.

4-تست و اشکال زدایی:

بعد از تمام شدن کد نویسی برنامه نویس کد هارا تست می کند تا مطمعن شود کد ها به درستی کار می کند و اگر مسکلی وجود داشت قبل از تحویل پروژه ان را رفع و حل کند.

5-نگهداری و بهینه سازی:

بعد از تحویل نرم افزار برنامه نویس ممکن است بعد از مدتی نیازباشد مواردی از اپ را ویرایش کند و به بهترین درجه برساند.

زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود دارد که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد.یک سری از انها برای طراحی اپلیکیشن ها . یک سری دیگرشان برای طراحی سای ها و یک سری دیگرشان برای ساخت صفحات مختلف و حتی ساخت یک سری از هوش مصنوعی ها.

حال با شناختی که از برنامه نویسی و هوش مصنوعی پیدا کرده ایید فکر می کنید ممکن است هوش مصنوعی جای برنامه نویسی را بگیرد؟

هوش مصنوعی برای برنامه نویسان نمی تواند یک جایگزین یا یک فناوری جدید باشد.برای مثال در هوش مصنوعی الگوریتم ها ساخته می شود و با توجه به دستوری که می گیرند یک کار را تحویل می دهد اما برنامه نویسان با توجه به اینکه نیازمند طراحی های متنوع و به روز و شخصی شازی شده برای یک یا چند نفر یا شرکت و سازمانی هستند الگوریتم هایی همچنان توسط خودشان به نحوی که میخواهند طراحی و پیاده سازی می کنند.

برنامه نویسان در زمینه هایی مانند:توسعه نرم افزار،تحلیل داده،طراحی وب وسایر حوضه ها نقش دارند و مهارت هایشان بسیار ارزشمند است.و اما هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار جدید در اختیار برنامه نویسان قرار دارد که می تواند به بهبود توسعه پروژه ها کمک کند و نقش تکمیل کننده داشته باشد درواقع و میتواند در کارهای جزیی مثل طراحی یک سری قسمت ها یا پالت رنگ پیشنهادی یا در مواردی مانند سایت به سیو سایت و رفع باگ ها یا تشخیص ان ها کمک کند و نقش مواثری داشته باشد.

اما برنامه نویسان همچنان نقش اصلی را در ایجاد و نگهداری نرم افزار ها و سیستم ها دارند.با این حال اگر مایل به شناخت و یا اموزش انواع زبان های برنامه نویسی در حوزه بک اند و فرانت اند هستید و مایل به کسب اطلاعات برای شناخت انواع هوش مصنوعی با معرفی ویژگی ها و سایت های انها هستید و دوست دارید در جهت افزایش اطلاعات خودتان قدیمی بردارید یا علاقه مند به یادگیری و اموزش زبان های مختلف دارید پیشنها میکنیم بقیه مقاله های داخل سایت را دنبال کنید.

4.7/5 - (12 امتیاز)
پیشنهاد مطالعه:
2 عدد ازبهترین هوش مصنوعی گرافیک برای گرافیست و طراح ها

هوش مصنوعی گرافیک و فتوشاپ چیست؟ دنیای امروز، عصر فناوری و تکنولوژی است. هوش مصنوعی یکی از این فناوری های مطالعه مقاله

هوش مصنوعی برنامه نویسی Ninja AI
Ninja AI

Ninja AI در چه زمینه هایی فعالیت می کند؟ در دنیای پرشتاب امروز، مدیریت مؤثر زمان و منابع به یکی مطالعه مقاله

4 دیدگاه. پیغام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

20 − یازده =

keyboard_arrow_up