آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه می توان از برنامه های موبایل درآمد کسب کرد؟ این مقاله برای کارآفرینانی است که می خواهند کسب درآمد از طریق اپلیکیشن موبایل بیاموزند. پس با ما همراه باشید با آموزش کسب درآمد از طریق طراحی اپلیکیشن موبایل
مجموعه اپمون به طور تخصصی به طراحی اپلیکیشن موبایل (اندروید و ios) در زمینه های مختلف مانند اپ های فروشگاهی، خبری، شرکتی، بیمه، اختصاصی و … میپردازد و میتوانید طراحی اپ خود را برای داشتن بالاترین کیفیت همگام با قیمت مناسب به مجموعه اپمون بسپارید.
از آنجا که بازار برنامه های رایگان همیشه بیشتر از برنامه های پولی (از نظر سود و تعداد بارگیری) است، اکثر مردم اغلب یک سوال متداول می پرسند و آن اینکه برنامه ها چقدر درآمد دارند. آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه می توان از برنامه ها درآمد کسب کرد؟
اگرچه درصد درآمد برنامه های پولی از 75.9 درصد به 37.8 درصد کاهش یافته است، بازار برنامه های تلفن همراه هنوز میلیاردها دلار ارزش دارد.
آمار دانلود برنامه های رایگان و پولی
در اینجا یک نمودار جالب وجود دارد که تفاوت بین تعداد بارگیری و دانلود برنامه های پولی را در مقایسه با بارگیری برنامه های رایگان نشان می دهد:
کارشناسان همچنین پیش بینی می کنند که بین سال های 2020-2022، درآمد جهانی برنامه ها دو برابر خواهد شد.
بنابراین اگر فکر می کنید برنامه های تلفن همراه رایگان به اندازه برنامه های پولی سودآور نیستند، در این صورت نمی توانید اشتباه بیشتری کنید. به گفته گوگل پلی، واقعیت این است که 98 درصد درآمد جهان از برنامه های رایگان تأمین می شود. بنابراین شما باید بیشتر در مورد چگونگی درآمدزایی در توسعه برنامه ها فکر کنید.
حالا اگر می خواهید نحوه کسب درآمد از طریق اپلیکیشن خود بدون تبلیغ یا نحوه درآمدزایی برنامه ها را بیاموزید، به مکان مناسب آمده اید.
ما در طول سال ها تجربه خود با کارآفرینان زیادی کار کرده ایم و به آنها کمک کرده ایم ایده های خود را به بهترین برنامه های پولساز تبدیل کنند.
در حقیقت مشتریان ما از تخصص ما در توسعه برنامه های عکس و فیلم استقبال می کنند و به همین دلیل ما توانسته ایم برنامه هایی بسازیم که به شما پول می دهد و می تواند درآمد خوبی را برای مشتریان ما ایجاد کند، اما همچنین در لیست برنامه های برتر برنامه های عکس های ویدیویی رتبه بندی شده است.
ویژگی های کسب درآمد از طریق اپلیکیشن
یکی دیگر از آمارهای اخیر که توسط متخصصین اپلیکیشن ما مورد بررسی قرار گرفته است، به وضوح محدوده برد-برد برنامه های رایگان را نشان می دهد. طبق گزارش موسسه Statista، توزیع برنامه های رایگان یا پولی در فروشگاه Apple و فروشگاه Google Play تا دسامبر 2019 طبق نظر کاربران به شرح زیر است.
تفاوت بین برنامه های رایگان و برنامه های پولی
برنامه های رایگان
- این برنامه ها بدیهی است که کاربران هدفمند بیشتری را جذب کرده و بارگیری را افزایش می دهند.
- برای استفاده، بررسی های عالی، این برنامه ها راهی عالی برای بهینه سازی برنامه شما در فروشگاه برنامه است.
- آنها گرانتر هستند زیرا پیچیده تر از موارد پولی نیستند.
- امکانات درآمدزایی متعدد در آینده
- آنها در ایجاد تصویر و نام تجاری در دنیای آنلاین کمک می کنند.
برنامه های پولی
- برنامه پولی بارگیری کمتری دارد و شما به طور خودکار مشتریان احتمالی را که مایل به پرداخت نیستند از دست خواهید داد.
- انتظارات کاربر بالاتر است و باید مطمئن شوید که برنامه شما بدون نقص کار می کند و مجموعه کاملی از ویژگی ها را ارائه می دهد.
- توسعه و طراحی برنامه های پولی بسیار بالا است
- گزینه های درآمدزایی محدود.
- حتی با بررسی های بسیار زیاد، مردم اگر نتوانند ابتدا برنامه ای را امتحان کنند، کمتر خریداری می کنند.
بنابراین شما به وضوح می بینید که راه های زیادی برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن موبایل وجود دارد، اما کدام گزینه های برتر در اینجا هستند؟ چگونه مردم از این راه ها از برنامه های رایگان درآمد کسب می کنند؟
محبوب ترین روش های کسب درآمد از طریق اپلیکیشن
- تبلیغات
تبلیغات معمولاً رایج ترین و ساده ترین راهکار برای درآمدزایی برنامه های رایگان است و همچنین از طریق یک شبکه تبلیغاتی شخص ثالث انجام می شود.
بر اساس آخرین گزارش و مطالعه موسسه تحقیقاتی Statista، در اینجا جزئیات هزینه های تبلیغات تلفن همراه در سال 2019 و مورد انتظار در سال 2020 آورده شده است.
سال 2019: 190 میلیارد دلار آمریکا
پیش بینی شده در سال 2020: 280 میلیارد دلار
بیشتر صاحبان اپلیکیشن ها برنامه زمانی که کاربر روی تبلیغات کلیک می کند یا می زند یا وقتی کاربر برنامه را از طریق تبلیغات نصب می کند، هزینه دریافت می کنند.
شما می توانید هر بار که آگهی نمایش داده می شود (به ازای هر نمایش)، به ازای هر کلیک روی آگهی و هنگامی که کاربر برنامه تبلیغ شده را نصب می کند، حقوق بگیرید. به عنوان یک برنامه نسخه رایگان، همچنین می توانید کمپین های تبلیغاتی را برای ایجاد درآمد تبلیغاتی برای یک دوره زمانی خاص اجرا کنید.
عمدتا 4 نوع تبلیغات نمایشی وجود دارد که توسط ارائه دهندگان برنامه برای کسب درآمد نمایش داده می شود. اما به عنوان یک صاحب برنامه باید نظارت کنید که آیا کاربران مورد نظر این تبلیغات را سرگرم کننده می دانند یا آنها را بلاک می کنند.
تبلیغات بینابینی:
این نوع تبلیغات برنامه پنجره های بازشو تمام صفحه است که در بازه های زمانی مشخص نمایش داده می شوند. کاربران می توانند این آگهی را با یک دکمه بستن در گوشه بالا سمت چپ یا راست ببندند.
به عنوان مثال هنگامی که کاربر ویرایش عکس را به پایان رساند و آن را در گالری ذخیره کرد، می توان یک آگهی را نمایش داد.
بنرهای تبلیغاتی:
این تبلیغات در اندازه های مختلف و در قسمت های بالا یا پایین صفحه برنامه نمایش داده می شوند. آنها اغلب کوچک و کمتر مانع هستند که به کاربران کمک می کند آزادانه از برنامه استفاده کنند.
تبلیغات ویدیویی درون برنامه ای:
این تبلیغات به طور خودکار نمایش داده می شوند و به طور کلی به عنوان پاداش ویدیو در ازای برخی پاداش های درون برنامه ای مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال با مشاهده ویدئوی تبلیغاتی، کاربران برنامه می توانند ارز برنامه را دریافت کنند که می تواند برای باز کردن سطوح بازی یا دریافت ویژگی های اضافی مفید باشد. این مدل درآمد تبلیغاتی محبوب در بین کاربران است.
تبلیغات بومی:
تبلیغات بومی بوجود آمده اند تا به عنوان یک عنصر طبیعی در برنامه ظاهر شوند. بیشتر اوقات برای تبلیغ یک محصول یا یک برنامه تلفن همراه آشکار می شود. در این مورد بازاریابی وابسته به مشارکت کاربر برای برنامه شما به صورت رایگان کمک می کند.
این روش این روزها بیشتر و بیشتر محبوب می شود زیرا کاربران کمتر از چنین تبلیغاتی عصبانی و مزاحم می شوند.
با این حال نکته ای که باید در مورد تبلیغات بومی بدانید این است که درآمد آنها در مقایسه با روش های دیگر می تواند بسیار کم باشد و علیرغم اینکه توسعه دهندگان برنامه های تلفن همراه تبلیغات بومی را بهترین استراتژی می دانند، بیشترین تنفر را از سوی کاربران دارند.
در حال حاضر هر مدل کسب درآمد از طریق اپلیکیشن دارای مزایا و معایبی است، همانطور که فیلسوف بزرگ زمانی می گفت همه چیز دو طرف خوب و بد دارد، اجازه دهید نگاهی به اصل این استراتژی کسب درآمد از طریق اپلیکیشن موبایل داشته باشیم.
مزایا:
- از طریق CTR به درآمد اولیه برنامه شما می افزاید.
- تبلیغات درون برنامه ای احتمال بیشتری برای رسیدن به مخاطب مورد نظر دارد.
- تبلیغات به اندازه گیری تعامل کاربران کمک می کند.
- تبلیغات ویدئویی نسبت به شبکه های اجتماعی، مرور وب یا تبلیغات صوتی ترافیک بیشتری ایجاد می کنند.
معایب:
- این مدل تنها با برنامه هایی که تعداد زیادی از کاربران را جذب می کند موثر است.
- تبلیغات بی ربط – تبلیغات شما کاملاً با زمینه برنامه برنامه متفاوت است.
- تبلیغات غیر جذاب – به راحتی توسط کاربران آنلاین نادیده گرفته می شود.
- ممکن است با مسیریابی کاربر وقفه ای در برنامه ایجاد کند.
- فروش اشتراک
استفاده از استراتژی اشتراک بهترین و مفیدترین استراتژی کسب درآمد از طریق اپلیکیشن محسوب می شود. ناشران اپلیکیشن ها می توانند محتوای رایگان را برای مدت محدودی در برنامه های خود ارائه دهند و سپس هزینه اشتراک را از کاربران دریافت کنند که به آنها اجازه می دهد بدون هیچ محدودیتی به محتوای کامل دسترسی پیدا کنند.
تکنیک رایج و متداول مورد استفاده اکثریت ناشران برنامه رایگان ارائه دوره آزمایشی رایگان و سپس اخذ هزینه اشتراک از کسانی است که مایل به ادامه دسترسی به محتوای برنامه هستند.
این نوع استراتژی اغلب برای خدمات ابری، پخش صوتی و تصویری و خدمات خبری آنلاین استفاده می شود.
برای سهولت ادغام این مدل درآمد، اپل توجه بیشتری کرده و تغییرات قابل توجهی در نحوه عملکرد مدل های اشتراک برنامه ایجاد کرده است. در مدل فعلی اپل تقسیم درآمد 70/30 فعلی خود را برای اولین سال اشتراک حفظ می کند. پس از یک سال سهم درآمد 85/15 جدید به طور خودکار اجرا می شود.
این قالب جدید برای تشویق ناشران برنامه به منظور فروش برنامه های خود با هزینه مکرر به جای هزینه یکبار ساخته شده است. اما با وجود این تنها 5 درصد از موفق ترین برنامه ها از مدل درآمد اشتراک استفاده می کنند یا برنامه های تلفن همراه مبتنی بر اشتراک را توسعه می دهند.
قبل از به پایان رساندن این مدل کسب و کار اجازه دهید نگاهی به مزایا و معایب این استراتژی داشته باشیم.
مزایا:
- این یک مدل مناسب برای خدمات ابری است که ارائه دهندگان محتوای صوتی و تصویری مانند Spotify را ارائه می دهد.
- مخاطبان بیشتر درگیر و جدی برای استفاده از قابلیت های برنامه.
- به درآمد قابل اطمینان تری منجر می شود.
- فروشگاه اپل به این برنامه پاداش می دهد تا مشتریان را برای مدت زمان بیشتری نگه دارد.
معایب:
- شما باید به طور مداوم ویژگی و محتوا را برای مشترکین برنامه نوآوری کنید.
- انتقال از هزینه یکبار مصرف به هزینه ماهانه می تواند منجر به واکنش شدید کاربران فعلی شود.
- دوره آزمایشی رایگان الزامی است و ممکن است نیاز به اصلاح داشته باشد.
- مشاغل کوچک احتمالاً ارزش کافی برای توجیه درخواست پرداخت های ماهانه مکرر را ندارند.
- فروش کالا
یکی دیگر از رویکردهای نوآورانه فروش کالا در برنامه های تلفن همراه رایگان است.
بسیاری از مشاغل تجارت الکترونیک نسخه های رایگان برای فروش کالاهای فیزیکی مانند اسباب بازی، پیراهن، کفش و غیره ایجاد می کنند. این محصولات فیزیکی را می توان مستقیماً به برنامه یا از طریق بازاریابی ایمیلی فروخت.
برای تشویق ناشران برنامه به استفاده از این استراتژی، آمازون سرویسی به نام Merch by Amazon راه اندازی کرده است که به ناشران اجازه می دهد آثار هنری خود را بسازند، آن را در پلتفرم خود بارگذاری کرده و محصولات خود را تبلیغ کنند. این یک استراتژی برد – برد برای مالکان و کاربران برنامه است.
- خریدهای درون برنامه ای
در خرید درون برنامه، مدل مستقیماً از داخل برنامه های تلفن همراه رایگان ساخته می شود و معمولاً یک فرایند بسیار ساده است. آنها معمولاً برای دسترسی به محتویات یا ویژگی های خاص مانند قدرت، سطوح محدود کننده یا ویژگی های اضافی استفاده می شوند.
خریدهای درون برنامه ای برای دسترسی به ویژگی های قدرتمند و پیشرفته توزیع می شود تا امکان تعامل سریعتر و قدرتمندتر با کاربر فراهم شود
به عبارت ساده در روش کسب درآمد از طریق اپلیکیشن در خریدهای درون برنامه ای، مدل می تواند انواع اقلام مجازی را مستقیماً از برنامه بفروشد. بهترین برنامه های بازی رایگان مانند Clash of Clans ، Angry Birds با ارائه خریدهای درون برنامه ای به کاربران، تجربه کاربری آنها را افزایش داده است.
- اسپانسرینگ
حمایت مالی یکی از روشهای درآمدزایی است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد اما همچنان می تواند یک استراتژی جالب باشد.
به زبان ساده اگر برنامه ناشر برنامه ای مناسب برای مخاطبان هدف ایجاد کرده و آن را به نمایندگی از شرکت دیگری راه اندازی کند، حمایت مالی در برنامه های تلفن همراه شما می تواند یک استراتژی درآمدزایی قوی از برنامه باشد.
مشابه وب سایت ها، ناشران برنامه باید حامیانی را در نظر بگیرند که مخاطبان آنها همان مخاطبی هستند که توسط برنامه مورد بررسی قرار می گیرند. قبل از طراحی اپلیکیشن، ایجاد لیستی از سازمان ها و مارک هایی که می توانند از مشارکت بهره مند شوند نقطه شروع خوبی است.
- بازاریابی ارجاعی
بازاریابی ارجاعی شامل ارتقاء محصول یا خدمات شخص ثالث به عنوان راهی برای بهینه سازی فرصت های درآمد است.
ناشران برنامه می توانند بر اساس تعداد کلیک یا نصب، محصولات یا خدمات وابسته را تبلیغ یا بفروشند. برای این منظور می توانید از تبلیغات بازشو برای تبلیغ برنامه شخص دیگر یا تبلیغ محصولات استفاده کنید.
انواع مختلفی از مدل های بازاریابی ارجاعی وجود دارد که ناشران در توسعه آنها استفاده می کنند.
هزینه هر خرید یا هزینه هر اقدام (CPA):
تعدادی شبکه وابسته وجود دارد که می توانید از آنها شبکه مناسب برای برنامه تلفن همراه رایگان خود را پیدا کنید. در این مدل می توانید برنامه های دیگر را تبلیغ کنید، محصولات را با پنجره های بازشو تبلیغ کنید یا برنامه ها را از طریق فروشگاه درون برنامه ای تبلیغ کنید و درآمد کسب کنید.
هزینه هر کلیک (CPC):
این نوع مدل درآمد بر اساس تعداد کلیک بر روی آگهی نمایش داده شده است. برای این مدل می توانید به شبکه های معروف مانند Adfonic یا Google’s AdMob بپیوندید. آنها هر دو تبلیغات متنی و نمایش می دهند که به شما در کسب درآمد برای برنامه کمک می کند.
هزینه هر نمایه (CPV):
این مدل شامل شارژ بر اساس تعداد تعاملات تبلیغاتی یا نمای ویدیو می شود. شرکت توسعه بازی های هوشمند BrightHouse با موفقیت هزینه 130٪ برنامه های خود را از طریق هزینه هر نمایش شبکه افزایش داد.
آنها در بازی تلفن های هوشمند خود از ویدئو و همچنین تبلیغات بینابینی برای ایجاد وقفه طبیعی بین جلسات بازی استفاده کردند.
هزینه نصب (CPI):
هزینه هر نصب یک مکانیزم بازاریابی نسبتاً جدید است و معادل تلفن همراه معادل CPA (هزینه هر خرید) در دنیای بازاریابی وب است. هزینه هر نصب دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد و برای هر نصب برنامه تبلیغ شده در برنامه رایگان خود دستمزد دریافت می کنید.
1 دیدگاه. پیغام بگذارید
مقاله مفیدی بود
تشکر از نویسنده ی این مقاله