مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

در گذشته، ما برای خرید اجناس دست‌دوم به روزنامه‌ها روی می‌آوردیم و کالاهای مورد نظر خود را با روندی بسیار کند جستجو می‌کردیم. اگر نمی‌توانستیم محصول مناسب را پیدا کنیم، باید تا صبح روز بعد منتظر بمانیم و تا نسخه جدیدی از نیازمندی را منتشر شود. اما امروزه، در عصر تکنولوژی، این روند تغییر کرده است.

برنامه‌های “دیوار” و “شیپور” دو نمونه از ابزارهای تجارت آنلاین هستند که به شما امکان خرید و فروش رایگان کالا را می‌دهند. در این مقاله، ما سعی می‌کنیم تا به مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور بپردازیم  و مزایای هر یک را نسبت به دیگری تعیین کنیم. به نظر شما کدام یک برای خرید و فروش کالاهای دست‌دوم شما مناسب‌تر است؟ برای دریافت پاسخ به این سؤال، شما را به مطالعه بیشتر با اپمون دعوت می‌کنیم. همچنین در مجموعه اپمون به طور تحصصی به طراحی اپلیکیشن دیوار (درج آگهی) میپردازد و میتوانید طراحی اپ خود را به مجموعه ما بسپارید.

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

اپلیکیشن دیوار قدیمی تر است یا شیپور؟

بر خلاف تصور بسیاری، شیپور قدیمی‌تر از دیوار است! مانند بسیاری دیگر، چون دیوار اولین‌بار بر سر زبان‌ها افتاد، به همین دلیل همیشه فکر می‌کردیم دیوار قدیمی‌تر از شیپور است.

تعداد کاربران فعال دیوار و شیپور

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

اپلیکیشن دیوار دارای 19 میلیون نصب است، اما اپلیکیشن شیپور، اگرچه قدیمی‌تر از اپلیکیشن دیوار است، اما تنها 5 میلیون نصب در برنامه کافه‌بازار دارد!

حجم اپلیکیشن ها

به دلیل محدود بودن فضای تلفن‌های هوشمند و اکثر کاربران با کمبود حافظه روبه‌رو هستند، یکی از مهم‌ترین پارامترهای یک برنامه خوب، اندازه و حجم برنامه است. در این قسمت، هر دو برنامه شیپور و دیوار بسیار خوب کار کردند و هرکدام از آنها فقط 7 مگابایت حجم دارند.

مجموعه اپمون به طور تخصصی به طراحی اپلیکیشن اختصاصی موبایل (اندروید و ios) در زمینه های مختلف مانند اپ های فروشگاهی، خبری، شرکتی، بیمه، اختصاصی و … میپردازد و میتوانید طراحی اپ خود را برای داشتن بالاترین کیفیت همگام با قیمت مناسب به مجموعه اپمون بسپارید.

رتبه سایت دیوار و شیپور در الکسا

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

اگرچه پیوندهایی که به سایت شیپور داده می‌شود بهتر از رقیب آن است. اما دیوار رتبه هشتم ایران و شیپور رتبه 49 را کسب کرد!

بازدید کدام سایت بیشتر است؟

تعداد بازدیدکنندگانی که سایت دیوار را بررسی می کنند حدود 10 برابر بیشتر از سایت شیپور است! آمار جالب بعدی این است که تنها 34 درصد از بازدیدکنندگان سایت دیوار از گوگل وارد این سایت می شوند، اما همین آمار در مورد سایت شیپور تقریباً  56 درصد است.

ورژن دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

برنامه دیوار نسخه شماره 11 است ، اما برنامه شیپور نسخه 5 است. شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که اهمیت نسخه یا نسخه بالاتر برنامه در بررسی این دو برنامه چیست؟

نسخه بالاتر به معنای به ‌روزرسانی بیشتر است زیرا نسخه اصلی هنگامی که ظاهر برنامه یا ویژگی‌ها و قابلیت‌های زیادی به برنامه اضافه می‌شود افزایش می‌یابد. دیوار حتی تعداد زیادی از نسخه‌های وصله را در هر به‌ روزرسانی انتشار می‌دهد تا اشکالات و باگ‌های از پیش ساخته شده را برطرف کند.

طراحی اپلیکیشن از نظر UI و UX

به نظر من، هر دو برنامه از نظر ظاهر و UI دارای ضعف‌هایی هستند، اما دیوار از نظر طراحی بسیار زیباتر و کاربرپسندتر از برنامه شیپور است. اگرچه دیدم که طراحی دیوار می‌تواند حداقل‌ها را برآورده کند، اما من ناراحت نشدم و خودم را در چالش قرار دادم! چالش این است که اگر شرکت ما دیوار یا شیپور را طراحی می‌کرد، چگونه و چه شکلی می‌شد؟

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

  • اگرچه من رنگ آبی را دوست دارم و اکثر لباس‌هایم آبی هستند، اما در طراحی اپلیکیشن دیوار از رنگ قرمز استفاده کردم زیرا به نظر می‌رسد رنگ قرمز ظاهر زیباتر به برنامه می‌بخشد. شاید یکی از دلایلی که من از طراحی برنامه شیپور چندان خوشم نمی‌آید، رنگ آبی برنامه شیپور باشد!
  • من به عنوان یک کاربر تلفن همراه، منوی برنامه را در بالا سمت راست ترجیح می­دهم. درست مانند برنامه شیپو، تنها تفاوت بین طراحی من و برنامه شیپور این است که من از نماد بزرگتر و جسورانه تری در طراحی خود استفاده کردم تا کاربر بتواند سریع تر نوار منو را پیدا کرده و لمس کند.
  • من بخش جستجو را مشابه برنامه دیواری طراحی کردم، فقط متن “جستجو در همه تبلیغات” را کمی در وسط آوردم تا کاربران راحت‌تر نسبت به برنامه دیوار باشند.

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

من اصلاً طراحی شیپور در قسمت دسته‌بندی‌ها را دوست نداشتم، اگرچه دسترسی کاربر را آسان می‌کند، اما به چه قیمتی؟ به قیمت زشت شدن برنامه! به‌منظور تناسب همه مقوله‌های این بخش، شیپور مجبور شده که متن‌ها و نمادها را کوچک‌تر کند. در طراحی من، مانند برنامه دیوار عمل کردم. من این قسمت از برنامه را حذف کردم.

  • اگرچه فونت شیپور کوچک است و کاربر برای خواندن عنوان‌ها زحمت می‌کشد، اما فقط کاربر می‌تواند یک آگهی را به طور کامل مشاهده کند و در برنامه دیوار کاربر می‌تواند دو تبلیغ را به طور کامل مشاهده کند، اما در طراحی من کاربر می‌توان 3 مورد تبلیغ را مشاهده کرد.
  • در پایین برنامه، به نظر می‌رسید که استفاده از 5 منو در برنامه دیوار بسیار زیاد است، بنابراین من آن را به سه منو تبدیل کردم، در نتیجه من توانستم نمادهای منو را به‌جای بالای برنامه در سمت چپ برنامه قرار دهم. من همچنین عمداً از فونت بزرگ‌تر از بقیه منوها و قرمز برای متن “ارسال آگهی جدید” استفاده کردم تا توجه کاربر را بیشتر به این قسمت از برنامه جلب کنم.

به نظر من، کاربرد دیوار از نظر طراحی و زیبایی بسیار بهتر از برنامه رقیب آن است.

کلام آخر

مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

اما روی‌هم رفته، اکنون ممکن است زمان پاسخگویی به سؤال ” کدام یک از این دو اپلیکیشن بهتر است؟ دیوار یا شیپور؟ ” شکی نیست که دیوار با کاربران بیشتر هنوز یکی از مهم‌ترین بسترهای اینترنتی برای خرید و فروش کالا است. اما نمی‌توان به‌راحتی پیشرفت و تلاش‌های شیپور برای دستیابی به شرایط برابر با دیوار را نادیده گرفت. اگرچه دیوار موقعیت قبلی خود را با قدرت حفظ کرده است، اما سرعت پیشرفت اپلیکیشن شیپور نیز باورنکردنی بوده است. پیشرفتی که اگر با روند خوب فعلی ادامه پیدا کند، می‌تواند منجر به تصرف دیوار شود. این موضوعی است که اپراتورهای دیوار باید به آن توجه داشته و نسبت به آن هوشیار باشند.

در مجموع، تفاوت بین دیوار و شیپور دیگر مانند قبل نیست و در ماه‌های اخیر حداقل بوده است، اکنون هر دو طرفداران خاص خود را دارند و در هر دو می‌توانید فروش موفق کالاهای دست‌دوم خود را تجربه کنید. بنابراین دفعه بعد که می‌خواهید یکی از محصولات خود را بفروشید، ممکن است ایده خوبی باشد که برای قراردادن تبلیغات به هر دو مجموعه یکسان نگاه کنید و ببینید کدام یک به شما معامله سریع‌تری می‌دهد. با توجه به شرایط کنونی، ما فکر می‌کنیم که تفاوت خیلی زیاد و قابل‌توجه نخواهد بود.

«اگر نیاز به طراحی اپلیکیشن اختصاصی و حرفه ای دارید می توانید روی خدمات ما حساب کنید.»

5/5 - (2 امتیاز)
پیشنهاد مطالعه:
مقایسه پیام رسان تلگرام و سروش
مقایسه پیام رسان تلگرام و سروش

پیام رسان سروش یکی از برنامه های تولید داخل است که در زمینه پیام رسان فعال بوده و از کیفیت مطالعه مقاله

مقایسه اپلیکیشن های اسنپ (Snapp) و تپ ‌‌سی (TAP30)
اسنپ

دنیا روز به‌ روز در حال پیشرفت و گسترش است و همه زمینه‌ها با همان سرعت در حال نوسازی هستند. مطالعه مقاله

2 دیدگاه. پیغام بگذارید

  • سلام . یکی از دلایل افت دیوار در ماه های اخیر حذف برخی از آگهی های رایگان آن است که باعث شده فروشنده های آنلاین به سمت شیپور بیشتر متمایل شوند . اگر شیپور باهوش باشد میتواند از این نقطه ضعف استفاده کند و جایگاه اصلی خود را دوباره به دست آورد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

10 − 4 =

keyboard_arrow_up