ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

امروزه در سراسر دنیا، کسب و کارها متوجه شده اند که وب سایت ها دیگر کافی نیستند. مشتریان آن‌ها زمان زیادی را صرف گوشی‌های هوشمندشان می‌کنند و اگر کسب‌وکارها می‌خواهند به آنها دسترسی پیدا کنند، باید به جایی بروند که مشتریانشان هستند. حتی اگر وب‌سایت یک کسب‌وکار واکنش‌گرا باشد و روی دستگاه‌های تلفن همراه به خوبی کار کند، معمولاً استفاده از آن آنطور که باید راحت و بصری نیست. به همین دلیل است که بسیاری از مشاغل در حال ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی هستند. در بسیاری از موارد، یک برنامه تلفن همراه هر کاری را که وب سایت کسب و کار می تواند انجام می دهد، اما تجربه کاربری ساده تری را در تلفن هوشمند ارائه می دهد.

اما مشکل این است که اکثر شرکت های کوچک و متوسط ​​تیمی از توسعه دهندگان اپلیکیشن آماده ندارند، به علاوه بسیاری از آنها بودجه یا زمان لازم برای ایجاد یک اپلیکیشن سفارشی را ندارند. با این حال، آن‌ها از مزایای بسیاری اپلیکیشن‌های موبایل برای کسب‌وکار آگاه هستند و می‌خواهند با سایر شرکت‌هایی که اپلیکیشن دارند رقابت کنند. همانطور که میبینید نیاز به اپلیکیشن هر روز بیشتر میشود و شما نیز میتوانید برای کسب و کار خود اپلیکیشن اختصاصی خود را داشته باشید. اگر شرایط اینکه خودتان اپ خود را طراحی کنید ندارید، ما در کنار شما هستیم. مجموعه اپمون به طور اختصاصی به طراحی اپلیکیشن (اندورید و ios) با ویژگی های مدنظر شما میپردازد و با بهترین کیفیت و قیمت، اپ شما را آماده میکند.

روش های ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

  • استفاده از بهترین سازندگان اپلیکیشن موبایل
  • ایجاد یک برنامه وب پیشرفته یا PWA
  • استخدام یک توسعه دهنده برای ساخت یک برنامه Native
  • استفاده از قالب های آماده برای ایجاد یک اپلیکیشن موبایل

در این راهنما، روش‌های مختلفی را که یک کسب‌وکار کوچک یا متوسط ​​می‌تواند بدون نیاز به کدنویسی برای کارمندان یا مشتریان (یا هر دو) اپلیکیشن خود را ایجاد کند، پوشش می‌دهیم.

ساخت اپلیکیشن با استفاده از فرم های آنلاین

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

جمع آوری داده ها از کارمندان، مشتریان بالقوه و مشتریان بخش مهمی از اداره یک کسب و کار است. چه بخواهید بازخورد کارمندان را در مورد یک ابتکار شرکت خاص دریافت کنید یا از مشتریان احتمالی اطلاعات تماس آنها را بخواهید تا بتوانید آنها را به عنوان سرنخ فروش پرورش دهید یا با مشتریان در مورد تجربه آنها چک کنید، به یک فرم نیاز دارید.

ایجاد یک فرم آسان است، اما جلب کردن افراد برای پر کردن آن می تواند چالش برانگیزتر باشد. به همین دلیل مهم است که رسانه ای را انتخاب کنید که کاربران شما به آن پاسخ دهند، یعنی یک برنامه تلفن همراه. Jotform فرم‌های پاسخ‌گوی تلفن همراه را ارائه می‌دهد، اما اگر می‌خواهید یک قدم فراتر بروید، می‌توانید اپلیکیشنی برای کاربران خود بسازید تا با استفاده از Jotform Apps، تجربه‌شان را با کسب‌وکارتان افزایش دهید.

چرا از فرم های سازگار با موبایل استفاده کنیم؟

فرم‌ها و نظرسنجی‌های سازگار با موبایل کانال دیگری را در اختیار کسب‌وکارها قرار می‌دهند تا مستقیماً به کاربرانشان دسترسی پیدا کنند (چه کارمندان، مشتریان یا مشتریان بالقوه). متأسفانه، بسیاری از کسب‌وکارها از فرم‌هایی استفاده می‌کنند که برای موبایل بهینه‌سازی نشده‌اند، به این معنی که دسترسی به آن‌ها از طریق تلفن هوشمند یک تجربه کاربر ناامیدکننده ایجاد می‌کند.

برای مثال، دیدن فیلدهای فرم ممکن است دشوار باشد یا اینکه مکان نما را در نقطه مناسب برای پر کردن یک فیلد قرار دهید. این به کاربران بهانه ای می دهد که اصلاً فرم را پر نکنند یا آن را ناقص نگذارند. با این حال، هنگامی که فرم در یک برنامه سازگار با موبایل قرار گرفت، کسب و کارها می توانند صرفاً با بهینه سازی تجربه کاربر، تبدیل ها را افزایش دهند.

Jotform Apps به کاربران امکان می‌دهد فرم‌ها را (همراه با تصاویر و اسناد) در یک برنامه تلفن همراه ایجاد و به اشتراک بگذارند. علاوه بر این، کاربران می‌توانند چندین فرم را با هم دسته‌بندی کنند و همه آن‌ها را به یکباره از طریق یک برنامه به اشتراک بگذارند. این امر جمع آوری بینش و داده ها را برای سازمان ها از هر مخاطبی از جمله کارمندان، مشتریان، مشتریان احتمالی، سرمایه گذاران و سایر ذینفعان آسان می کند.

مزایای Jotform Apps

با Jotform Apps، می‌توانید برنامه‌های وب پیشرفته (PWA) را با استفاده از فرم‌های موجود در حساب Jotform خود ایجاد کنید. استفاده از PWA مزایای زیادی دارد، مانند هزینه کمتر نسبت به توسعه یک اپلیکیشن موبایل بومی و برنامه توسعه سریع. نه تنها این، برنامه های وب مترقی درست مانند برنامه های وب بومی عمل می کنند، بنابراین تجربه کاربر یکپارچه و بصری است.

در اینجا مزایای استفاده از برنامه های Jotform آورده شده است:

گزینه های سفارشی سازی فراوان سازنده برنامه Jotform قالب‌های فرم زیادی را ارائه می‌کند که شامل موارد استفاده تجاری رایج است، و می‌توانید عناصر خاصی مانند نماد برنامه، صفحه نمایش و بسیاری از اجزای بصری دیگر را برای مطابقت با برند خود سفارشی کنید. این نوع سفارشی سازی یک برند منسجم را به مخاطبان شما منتقل می کند.

چندین روش برای جمع آوری داده ها Jotform انواع بی‌شماری از فرم‌ها را ارائه می‌دهد، بنابراین می‌توانید انتخاب کنید که کدام یک در برنامه شما ظاهر شوند. به این ترتیب، کسب و کار شما می تواند داده های خاصی را که برای تصمیم گیری های تجاری مهم از کاربران نیاز دارید جمع آوری کند. فیلدهای فرم کاملاً قابل تنظیم هستند تا مشاغل بتوانند سؤالات مربوط به نیازهای خود را درج کنند.

با اشتراک گذاری آسان در Jotform Apps، می‌توانید برنامه‌ای ایجاد کنید که به راحتی با سایر کاربران از طریق URL به اشتراک گذاشته شود. نیازی به دانلود برنامه از فروشگاه برنامه نیست، که ممکن است دست و پا گیر باشد. با استفاده از URL، کاربران برای دسترسی آسان برنامه را روی صفحه اصلی گوشی هوشمند خود قرار می دهند، درست مانند یک برنامه بومی. همچنین کسب‌وکارها می‌توانند برنامه‌های خود را با دسترسی عمومی، خصوصی یا فقط شرکتی ایجاد کنند.

تغییرات زمان واقعی ممکن است لازم باشد محتوای فرم های خود را تغییر دهید. با Jotform Apps، تغییرات به صورت بلادرنگ در گوشی های هوشمند کاربران شما ظاهر می شود. نیازی به نصب به‌روزرسانی‌ها نیست.

تجربه کاربر نهایی بدون مشکل. کاربران با Jotform Apps یک تجربه بصری دریافت می کنند، زیرا PWA دقیقاً مانند یک برنامه بومی کار می کند، قالبی که قبلاً با آن آشنا هستند. هیچ منحنی یادگیری برای کاربران شما وجود ندارد.

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی همراه با استفاده از Jotform Apps آسان، سریع و شهودی است و تجربه کاربری ایجاد می‌کند که مخاطب شما دوستش داشته باشد. در مرحله بعد، بیایید ببینیم که چرا برنامه های وب پیشرفته (PWA) انتخاب خوبی برای بسیاری از مشاغل کوچک و متوسط ​​هستند.

چرا باید PWA را انتخاب کرد؟

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

برای بسیاری از سازمان‌های بزرگ سازمانی، داشتن اپلیکیشن‌های سفارشی کار بی‌معنی است. آنها روشی موثر برای افزودن کانال فروش و بازاریابی، جذب کاربر و ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان هستند. اما در مورد مشاغل کوچک و متوسط ​​چطور؟

اگر منابع لازم برای طراحی اپلیکیشن را ندارید اما همچنان می‌خواهید ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی را به مشتریان خود ارائه دهید، برنامه‌های وب پیشرو (PWA) یک راه عالی برای انجام این کار هستند. PWA ها مزایای زیادی دارند و برای کسب و کارهایی که نیازی به عرضه عمومی برنامه هایشان در بازارهای اصلی اپلیکیشن ندارند، اما همچنان می خواهند به کارمندان و مشتریان دسترسی پیدا کنند، ایده آل هستند.

برنامه های وب پیشرفته (PWA) چیست؟

اصطلاح برنامه وب پیشرفته یک نام اشتباه است، زیرا PWAها به معنای سنتی برنامه های تلفن همراه نیستند. مارک وارناس، مشاور اصلی Red9 توضیح می دهد: «این اصطلاح توسط گوگل در سال 2015 ابداع شد.

PWA ها از طریق تلفن همراه اما از طریق یک مرورگر اینترنتی مانند Google Chrome یا Firefox به مشتریان تحویل داده می شوند. وارناس می‌گوید: «برنامه‌های وب پیشرو مبتنی بر این ایده هستند که شما می‌توانید یک سایت تلفن همراه ایجاد کنید که عملکرد اصلی برنامه‌های تلفن همراه بومی را بدون نیاز به دانلود یک برنامه از فروشگاه برنامه‌ها ارائه کند».

با این حال، PWA ها بسیار شبیه برنامه های گوشی هوشمند بومی (Native) عمل می کنند، بنابراین کاربر نهایی تفاوت زیادی نمی بیند. مصرف‌کنندگان می‌توانند به ‌صورت آفلاین از برنامه استفاده کنند، اعلان‌های فشاری را دریافت کنند و به برخی ویژگی‌های سخت‌افزاری با PWA دسترسی داشته باشند.

عملکردی مشابه با یک وب سایت در تلفن همراه، PWA ها در HTML، CSS و جاوا اسکریپت نوشته می شوند. با این حال، اگر کدنویس نیستید، مشکلی نیست. ابزارهای زیادی برای کمک به کسب و کار شما در ایجاد اپلیکیشن وجود دارد. این فقط یک موضوع است که بهترین برنامه ساز PWA را برای نیازهای خود انتخاب کنید.

مزایای PWA

چرا PWA را برای کسب و کار خود انتخاب کنید؟ استفاده از یک برنامه ساز PWA می تواند به طور قابل توجهی مقرون به صرفه تر از کار با یک توسعه دهنده برای ایجاد یک برنامه سفارشی باشد. با این حال، علاوه بر صرفه جویی مالی، مزایای بی شماری از برنامه های وب مترقی وجود دارد:

توسعه ساده شده – Alex Lefkowitz، بنیانگذار Tasty Edits، خاطرنشان می کند که یکی از مهم ترین مزایای استفاده از PWA این است که کسب و کارها نیازی به توسعه برنامه های مختلف برای iOS و Android ندارند. او می گوید: فقط باید یک بار کد را بنویسید.

به اشتراک گذاری آسان است – در حالی که PWA ها در فروشگاه برنامه در دسترس نیستند، کسب و کارها می توانند پیوند دانلود برنامه را از طریق فایل ها یا URL ها به اشتراک بگذارند. وارناس می‌گوید: موانع کمتری برای ورود دارد، زیرا نیازی به فرآیند نصب ندارد.

دسترسی و استفاده آسان – کاربران هر بار که می خواهند به PWA دسترسی پیدا کنند، نیازی به رفتن به یک وب سایت در مرورگر خود ندارند. آنها می توانند برنامه را مانند یک برنامه بومی روی صفحه اصلی دستگاه تلفن همراه خود قرار دهند. Lefkowitz می‌گوید کاربران احتمالاً حتی نمی‌دانند که این برنامه بومی است یا PWA.

کاربرد فراوان – PWA ها همه کاره هستند و دارای طیف وسیعی از عملکردها هستند به طوری که مشاغل می توانند از آنها برای کارمندان داخلی یا مشتریان خارجی استفاده کنند.

بروزرسانی های خودکار – PWA ها به به روز رسانی مکرر نیاز ندارند زیرا از طریق یک مرورگر وب تحویل داده می شوند. کاربران می‌توانند تغییراتی را در انتهای خود ایجاد کنند و PWA به‌طور خودکار پس از راه‌اندازی برنامه به‌روزرسانی می‌شود.

دانلود فوری – اندازه یک PWA حداقل است، بنابراین هنگام دانلود برنامه زمان انتظاری وجود ندارد. کاربران می توانند تنها در چند ثانیه با PWA تعامل کنند، سریعتر از یک برنامه بومی.

بدون نیاز به اینترنت – اکثر PWA ها می توانند به صورت آفلاین کار کنند زیرا مانند یک وب سایت در تلفن کاربر ذخیره می شوند. Daniela Sawyer، بنیانگذار

تفاوت ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی با PWA و Native

یک PWA در یک مرورگر وب روی یک دستگاه تلفن همراه اجرا می شود، در حالی که یک برنامه بومی برای اجرا بر روی خود دستگاه طراحی شده است. هر کدام بسته به پلتفرم مورد نظر با زبان های برنامه نویسی متفاوتی توسعه یافته اند. به عنوان مثال، برنامه های بومی با Objective-C و Swift برای iOS و با جاوا برای اندروید توسعه داده می شوند. با این حال، زبان برنامه نویسی تنها تفاوت نیست.

طبق گفته Lefkowitz، تفاوت های کلیدی در توسعه PWA در مقایسه با برنامه های بومی (Native) شامل زمان و هزینه است. برنامه های بومی معمولاً نسبت به PWA ها منابع بیشتری برای توسعه مصرف می کنند. یکی از مزیت‌های برنامه‌های بومی نسبت به PWA این است که کسب‌وکارها می‌توانند آن‌ها را در فروشگاه App Apple و Google Play برای دسترسی به مخاطبان گسترده‌تری در دسترس عموم قرار دهند.

همچنین از منظر کاربر، یک برنامه بومی عملکرد بیشتری نسبت به PWA ارائه می دهد، و به طور کلی، برنامه های بومی قدرتمندتر از PWA هستند. ساویر خاطرنشان می کند که PWA ها همچنین با دستگاه های قدیمی ناسازگار هستند.

اکنون که می دانید برنامه های وب مترقی چیست، چرا باید آنها را در نظر بگیرید و تفاوت آنها با برنامه های بومی چیست، اجازه دهید برنامه های بومی را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم تا مزایای فراوان آنها را درک کنیم.

ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی

چرا باید برنامه بومی (Native) انتخاب کرد؟

اگر در کسب و کار شما هیچ فردی با تجربه کدنویسی در کارمندی وجود ندارد، برنامه های وب پیشرفته (PWA) تنها گزینه شما نیستند. می توانید به دنبال ایجاد یک برنامه بومی باشید، اما احتمالاً برای انجام این کار باید با یک توسعه دهنده برنامه حرفه ای یا شرکت توسعه دهنده کار کنید.

دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است برنامه های بومی برای کسب و کار شما مناسب باشند، بنابراین بیایید ببینیم چرا ممکن است مسیر برنامه بومی را انتخاب کنید، اشکالات احتمالی را در نظر بگیرید و چگونه یک توسعه دهنده برنامه بومی انتخاب کنید.

چرا باید مسیر برنامه بومی (Native) را انتخاب کنید؟

برنامه های بومی مختص پلتفرم هستند، به این معنی که به زبان برنامه نویسی مخصوص دستگاه تلفن همراه کاربر نهایی کدگذاری شده اند. در نتیجه، برنامه های بومی دارای عملکرد قدرتمندی هستند که PWA ها نمی توانند آنها را شکست دهند. برنامه‌های بومی می‌توانند به ویژگی‌های دستگاهی که روی آن دانلود می‌شوند، مانند بلوتوث و دوربین گوشی، دسترسی داشته باشند.

اکثر کاربران نهایی چندین برنامه بومی را در دستگاه های تلفن همراه خود دارند که به عنوان نمادهای کوچک روی صفحه نمایش آنها شناسایی می شوند. وارناس می گوید: برنامه های بومی به طور فزاینده ای به استانداردی برای نرم افزارهای موبایل تبدیل می شوند.

اگر منابع و زمان را در اختیار دارید، توسعه و ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی برای کسب و کارتان مزایای زیادی دارد:

افزایش آگاهی از برند – کاربران می توانند برنامه های بومی را از Apple App Store (برای iOS) و Google Play (برای اندروید) دانلود کنند. این باعث می شود برنامه شما برای افراد بیشتری از مشتریان فعلی شما در دسترس باشد.

عملکرد سریع – از آنجایی که یک برنامه بومی به طور خاص برای پلتفرمی که روی آن قرار دارد ساخته شده است، به طور قابل توجهی سریعتر از یک PWA است. برخی از عناصر در یک برنامه بومی از قبل بارگیری شده اند و برنامه برای کارایی، داده ها را از وب واکشی می کند. وارناس می‌گوید: «داشتن یک تجربه کاربری بهینه، استفاده از سخت‌افزار دستگاه و به‌روزرسانی آسان برنامه با ویژگی‌های جدید» مزایای دیگری هستند.

دسترسی آفلاین مشابه PWA – کاربران می توانند حتی با سرویس اینترنت محدود یا بدون سرویس به برنامه های بومی دسترسی داشته باشند.

شهودی برای کاربر نهایی – پیمایش برنامه های بومی برای کاربران نهایی آسان است زیرا ظاهر و احساسی آشنا دارند که با دستگاهشان مطابقت دارد.

اشکالات احتمالی برنامه های بومی (Native)

به نظر می رسد برنامه های بومی (Native) برای بسیاری از مشاغل کوچک و متوسط ​​ایده آل هستند. با این حال، ضروری است که به این معایب بالقوه نگاه کنید تا مشخص کنید که آیا آنها انتخاب خوبی برای نیازهای خاص شما هستند یا خیر.

هزینه توسعه بالا استخدام یک توسعه دهنده اپلیکیشن بومی می تواند چندین میلیون تومان برای کسب و کارها هزینه داشته باشد. علاوه بر هزینه اولیه ایجاد اپلیکیشن، کسب‌وکارها باید به یک توسعه‌دهنده بپردازند تا به طور منظم تعمیر و نگهداری اپلیکیشن را انجام دهند.

توسعه زمانبر – Lefkowitz می گوید که زمان توسعه سنتی معمولاً حدود شش ماه و گاهی اوقات طولانی تر است. اگر کسب و کار بخواهد برنامه را برای چندین پلتفرم ایجاد کند، این کار زمان بیشتری می برد.

به روز رسانی کاربر نهایی با استفاده از PWA – به‌روزرسانی‌ها به‌طور خودکار زمانی که کاربر برنامه را باز می‌کند در دسترس است. با برنامه‌های بومی، کاربران باید با نصب به‌روزرسانی موافقت کنند. کاربرانی که به‌روزرسانی‌ها را نصب نمی‌کنند ممکن است با باگ‌ها و اشکالاتی مواجه شوند که باعث می‌شود استفاده از برنامه را متوقف کنند یا حتی آن را حذف نصب کنند.

عدم انعطاف توسعه برخلاف PWA ها – برنامه های بومی برای پلتفرم های خاص ساخته می شوند. این به این معنی است که انعطاف پذیری کمی برای توسعه دهندگان از نظر کد وجود دارد. به علاوه، آنها برای هر پلتفرم به کد متفاوتی نیاز دارند. Sawyer خاطرنشان می کند: “برنامه های بومی قابل حمل نیستند.”

فرآیند دانلود چند مرحله ای Sawyer خاطرنشان می کند: برنامه های بومی (Native) باید روی هر دستگاه نصب شوند. برای دسترسی به برنامه، کاربران باید به فروشگاه برنامه دستگاه خود مراجعه کنند، برنامه را پیدا کنند، روی آن کلیک کنند و قبل از اینکه بتوانند آن را در تلفن خود دانلود کنند، همه شرایط و ضوابط را بپذیرند. این می تواند چند دقیقه طول بکشد و کاربران می توانند در هر مرحله از فرآیند نظر خود را تغییر دهند و برنامه را دانلود نکنند.

چگونه یک توسعه دهنده برنامه بومی برای SMB خود انتخاب کنید؟

اکثر کسب و کارهای کوچک و متوسط ​​باید توسعه اپلیکیشن موبایل را به یک توسعه دهنده اپلیکیشن یا شرکت توسعه حرفه ای برون سپاری کنند. برای این مورد گزینه های زیادی وجود دارد، بنابراین چگونه می دانید کدام یک را انتخاب کنید؟ بهتر است با متخصصی همراه شوید که در پلتفرم و زبان برنامه نویسی مورد نیاز شما تخصص داشته باشد، به جای یک جک از همه معاملات.

علاوه بر این، به انواع ویژگی‌هایی که توسعه‌دهنده قبلاً پیاده‌سازی کرده است نگاهی بیندازید تا ببینید آیا آنها با آنچه شما برای برنامه شما نیاز دارید مطابقت دارند یا خیر. حتماً نوع برنامه‌ای را که به‌دنبال آن هستید، توضیح دهید تا توسعه‌دهنده بتواند به اندازه کافی پروژه شما را بررسی کند و به یاد داشته باشید که قبل از امضای قرارداد، مراجع و نظرات توسعه‌دهنده را بررسی کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
پیشنهاد مطالعه:
کدام نوع اپلیکیشن مناسب شماست؟ بررسی تفاوت‌ها و مزایای Native، Web و Hybrid
کدام نوع اپلیکیشن مناسب شماست؟ بررسی تفاوت‌ها و مزایای Native، Web و Hybrid

هر کسی که قصد ساخت یک اپلیکیشن برای کسب و کار خود را دارد، ناگزیر باید به این سوال پاسخ مطالعه مقاله

بهترین زبان های برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل
بهترین زبان های برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل

امروزه فناوری موبایل عصر دیجیتال را فرا گرفته است و بسیاری از مردم برای جستجوی اینترنت، ارتباط با خانواده و مطالعه مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

10 − سه =

keyboard_arrow_up