اسنپ

مقایسه اپلیکیشن های اسنپ (Snapp) و تپ ‌‌سی (TAP30)

دنیا روز به‌ روز در حال پیشرفت و گسترش است و همه زمینه‌ها با همان سرعت در حال نوسازی هستند. اگر تصمیم بگیرید تاکسی بگیرید و به جایی بروید چه می‌کنید؟ خوب، شاید ساده‌ترین کار این است که تلفن را بردارید و با نزدیک‌ترین تاکسی تلفنی منطقه خود تماس بگیرید! اما شاید ما در جایی بودیم که هیچ شماره و تاکسی وجود نداشت. خب اینترنت و اپلیکیشن های اسنپ و تپ سی همیشه برای کمک به شما وجود دارد.

مجموعه اپمون به طور تخصصی به طراحی اپلیکیشن موبایل (اندروید و ios) در زمینه های مختلف مانند اپ های فروشگاهی، خبری، شرکتی، بیمه، اختصاصی و … میپردازد و میتوانید طراحی اپ خود را برای داشتن بالاترین کیفیت همگام با قیمت مناسب به مجموعه اپمون بسپارید.

درخواست تاکسی به صورت آنلاین و از طریق نرم ‌افزار تلفن همراه مدتی است که وجود دارد و البته با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.  این ایده ابتدا توسط نرم‌افزار خارجی Uber مطرح شد.

در ایران اپلیکیشن Snapp این ایده را برای اولین ‌بار در ایران اجرا کرد. اسنپ خیلی سریع طرفداران بسیاری پیدا کرد و به سرعت تعداد زیادی نصب در تلفن‌های هوشمند به دست آورد. بعد آن، نرم‌افزار دیگری به نام Tap30 طبق همان ایده شروع به کارکرد و شبیه Snapp کار خود را آغاز کرد.

اجازه دهید نگاهی به رابط کاربری و ویژگی ‌های این دو اپلیکیشن بیندازیم.

قسمت ‌های ثبت و تأیید هر دو اپلیکیشن بسیار مشابه هستند. اما اسنپ به شما امکان می‌دهد با حساب Gmail خود وارد سیستم شوید. در غیر این صورت با ثبت شماره تلفن همراه و وارد کردن کد تأیید ارسال شده توسط نرم‌افزار، می ‌توانید به راحتی از اپلیکیشن استفاده کنید.

اسنپ

اپلیکیشن اسنپ

اسنپ اولین سرویس تاکسی آنلاین در ایران است که در سال 1393 با نام “تاکسی یاب” رسما فعالیت خود را آغاز کرد و توانست در مدت بسیار کمی مورد استقبال کاربران قرار گیرد. بعد از این پذیرش و استقبال گسترده بود که برنامه به اسنپ تغییر نام داد.

پس از ورود به اپلیکیشن Snapp ، نقشه شهرتان بر روی صفحه ظاهر می‌شود. با لمس نماد در گوشه سمت راست پایین، موقعیت فعلی شما نشان داده خواهد شد. با کلیک بر گزینه مبدأ، نقطه شروع سفر شما ثبت می‌شود و سپس با انتخاب گزینه مقصد می توانید به راحتی میزان هزینه سفر را مشاهده کنید.

این اپلیکیشن به شما نشان می ‌دهد که در حال حاضر چند خودرو اسنپ در اطراف منطقه شما وجود دارد، البته هرچه تعداد خودروها بیشتر باشد، میزان شانس شما برای سفر بیشتر می‌شود. پس از تأیید درخواست شما توسط سیستم، سیستم مبدا و مقصد شما را برای رانندگان ارسال می‌کند و به محض تأیید درخواست شما توسط اولین راننده، صدای تاکسی از تلفن شنیده می‌شود و اطلاعات کامل خودرو همراه با نام راننده برای شما نمایش داده می‌شود. برای شما گزینه تماس یا ارسال پیام به رانند نیز فعال است و موقعیت ماشین او به وضوح بر روی نقشه و مسافتی که با شما دارد قابل مشاهده است.

اپلیکیشن تپ ­سی

اکنون به سراغ اپایکیشن Tap30 می رویم.

در اولین نگاه، رابط کاربری این دو اپلیکیشن به طرز عجیبی مشابه است. البته این دو برنامه هر کدام از نقشه‌های متفاوتی استفاده می‌کنند و در ظاهر کمی متفاوت هستند. اما کلیت کار هر دو حدوداً یکسان است. برای ورود به اپلیکیشن تپ سی نیز باید ثبت‌نام کنید. ساده ترین کار این است که تلفن همراه خود را ثبت کرده و یک کد تأیید دریافت کنید.

پس از تأیید مسیر، یک پیام متنی حاوی مشخصات راننده دریافت خواهید کرد و سپس راننده برای هماهنگی‌های بیشتر با شما تماس می‌گیرد.

در هر دو برنامه پرداخت آنلاین، اعتباری یا نقدی وجود دارد و هر دو برنامه انواع برنامه‌ها را برای رقابت و رضایت مشتری ارائه می‌دهند که استفاده از آنها بد نیست.

اسنپ

مزایای اسنپ

  • استفاده از تعداد زیادی خودرو در تمام مناطق شهر
  • قدیمی و باتجربه ‌تر بودن
  • بدون نیاز به ثبت ‌نام جداگانه و ورود با حساب Google
  • سرعت بالا نسبت به تپ سی و قطع نشدن سرور
  • با دعوت دوستان از سفر رایگان برخوردار میشوید
  • تعداد زیاد مسافران و خودروهای فعال در شهرهای مختلف کشور
  • پشتیبانی از رانندگان معلول
  • برخورداری از تخفیف یا سفر رایگان در شرایط سخت و خاص (سیل، زلزله، حملات تروریستی و غیره)

 

تپ سی

مزایای تپ سی

  • هزینه کمتر از اسنپ در بعضی از مسیرها
  • خودروهایی با کیفیت بالاتر
  • نمایش ترافیک فوری در خیابان ‌ها
  • اولین سفر کاربر تا سقف 15000 تومان رایگان خواهد بود.
  • گرفتن سفر رایگان با اولین درخواست تاکسی از تپسی
  • خدمات پرو (برای سفر با ماشینهای لوکس)
  • مبدا و مقصد پیشنهادی (بر اساس سفرهای قبلی شما)
  • درخواست تاکسی، با شماره گیری 1630

مقایسه اپلیکیشن های اسنپ و تپسی

تا اینجا ، شما با ویژگی ها و مزایای هر یک از برنامه های Snap و Tapsi آشنا شده اید و دریافتید که هر کدام از این اپلیکیشن ها دارای چه خصوصیاتی هستند. اگر بخواهیم این اپلیکیشن ها را به صورت دقیق مقایسه کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • اسنپ، مسافران و رانندگان بیشتری نسبت به تپسی دارد.
  • هزینه سفرهای تپسی در بعضی موارد کمتر از سفرهای اسنپ است.
  • اسنپ دارای شهرهای بیشتری نسبت به تپسی است.
  • اپلیکیشن اسنپ دسترسی غیرضروری به تلفن کاربران دارد، در حالی که برنامه تپسی این امکان را ندارد.
  • تپسی اولین سفر را برای کاربران رایگان انجام می‌دهد، اما اسنپ این کار را نمی‌کند.
  • تپسی این قابلیت را دارد که مبدأ و مقصد خود را پیشنهاد کند و در زمان و هزینه شما صرفه‌جویی شود.

معایب و مزایای کلی

هزینه دریافت شده توسط این دو برنامه، با توجه به اینکه کمیسیون رانندگی کمتر است و نیازی نیست که راننده در برگشت مسیر را بدون مسافر طی کند. هزینه آن از تاکسی‌های شهری و آژانس‌ها کمتر است و برای بعضی از مسیرها (مانند فرودگاه امام) حتی تا نصف قیمت نیز می‌رسد که همین امر منجر به رضایت مشتری شده است. از طرف دیگر رانندگان بخش‌های دیگر مانند آژانش تاکسیرانی یا فرودگاه‌ها از این واقعیت ناراضی هستند و قطعاً برای جلب رضایت مشتریان خود رقابت می‌کنند.

از معایب آن می‌توان به وابستگی زیاد به اینترنت و نیاز به تلفن‌های هوشمند اشاره کرد که برای بسیاری از افراد آسان نیست.

از طرف دیگر، محدود بودن فقط به چندین شهر، باعث می‌شود که برخی مردم کشورمان همچنان از مزایای این پروژه ارزشمند محروم باشند. همچنین لازم به ذکر است که میزان تسلط رانندگان این دو برنامه، علی ‌رغم استفاده از نقشه‌های آنلاین، کمتر از رانندگان نمایندگی و تاکسی است و بارها مشاهده شده است که برخی از آنها در یافتن مبدأ یا مقصد دچار اشتباه شده‌اند.

سخن پایانی

باید پذیرفت که این برنامه‌ها هم مشتری و هم راننده را راضی می‌کند و برای هر دو طرف یک موقعیت برد – برد است. از سوی دیگر به مسافران هزینه کمتری تحمیل می‌شود، خودروهای بهتری می‌گیرند و کنترل بهتری بر سفر خود دارند و در صورت عدم رضایت، واحدهای پشتیبانی هر دو برنامه موارد را به خوبی دنبال می‌کنند. از طرف دیگر رانندگان مسیرهای ترجیحی خود را انتخاب می‌کنند، در ساعاتی که علاقه‌مند یا زمان کافی دارند از این سیستم استفاده می‌کنند و کمیسیون کمتری نیز پرداخت می‌کنند.

«اگر نیاز به طراحی اپلیکیشن اختصاصی و حرفه ای دارید می توانید روی خدمات ما حساب کنید.»

[irp]
3.1/5 - (28 امتیاز)
پیشنهاد مطالعه:
مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور
مقایسه دو اپلیکیشن دیوار و شیپور

در گذشته، ما برای خرید اجناس دست‌دوم به روزنامه‌ها روی می‌آوردیم و کالاهای مورد نظر خود را با روندی بسیار مطالعه مقاله

معرفی 5 اپلیکیشن طراحی قالب پست اینستاگرام
اپلیکیشن طراحی قالب پست اینستاگرام- اپمون

آیا برای طراحی پست اینستاگرام اپلیکیشنی وجود دارد؟ بهترین اپلیکیشن طراحی قالب پست اینستاگرام کدام است؟ بهترین اپلیکیشن برای طراحی مطالعه مقاله

8 دیدگاه. پیغام بگذارید

  • بنظر من درسته كه نرخ اسنپ در بعضي سفرها بيشتر از تپسيه ولي واقعا از نظر پشتيباني و امنيت سفر خيلى قوي تر هست همينطور به تجربه شخصي خودم راننده هايي كه در اسنپ هستند خيلى رفتار مناسب تري نسبت به راننده هاي تپسي دارند متاسفانه در تجربه هاي تپسي من راننده ها فوق العاده بي تربيت بودند…

    پاسخ
  • تپسی بی‌نظیر هست..خدارو شکر ۲سال از تپسی استفاده میکنم.هم پشتیبانی هم کیفیت خودروها عالی.

    پاسخ
  • سلام من راننده اسنپ بودم ولی الان راننده تپسی هستم.به طور کلی با ۸سال سابقه در اسنپ و۱سال در تپسی باید بگم تپسی خیلی بهتره.از هر لحاظ اسنپ فقط به فکر سود خودش هست.درضمن اگر مشکل حادی در طول سفر داشته باشید چه راننده و چه مسافران.تپسی کاملا پیگیری میکنه ولی متاسفانه اسنپ حتی جوابتون رو هم نمیده فقط پشتیبانی گویا هست.باسپاس

    پاسخ
  • واقعا تپسی خیلی قانون مدار در و حلال تر از اینپ هستش اسنپ نان را به نرخ روز میخورد

    پاسخ
  • مرضیه موسوی
    ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ۸:۰۰ ق٫ظ

    سلام . مقایسه عالی لود .
    ولی صداقت شرکت تپسی عالیه وقتی تخقیف میده قیمت رو بالا نمی بره .
    اما شرکت اسنپ اگر ۹هزارتومان تخفیف میده . هزینه سفر رو همان میزان افزایش میدهد . دغل در اسنپ کاملا مشهود است .

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

6 − 5 =

keyboard_arrow_up