اپلیکیشن های زیرمجموعه فیسبوک - اپمون

معرفی تمام اپلیکیشن های زیر مجموعه فیسبوک

برنامه ها و اپلیکیشن های زیر نظر فیسبوک

  • اپلیکیشن های زیر مجموعه فیسبوک کدامند؟
  • چه برنامه هایی تحت مالکیت شرکت بزرک فیسبوک قرار دارد؟
  • محبوب ترین اپلیکیشن های زیر نظر فیسبوک چیست؟

با افزایش روز افزون کاربران گوشی های تلفن همراه هوشمند و شبکه های مجازی، طراحی اپلیکیشن موبایل در حال حاضر جزء مشاغل دست اول و پر درآمد در سطح جهان به حساب می آید. در بین اپلیکیشن ها، شبکه های اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردارند و کاربران گوشی تلفن همراه هوشمند حداقل یک الی دو شبکه مجازی را بر روی دستگاه خود نصب دارند. برخی از شبکه های اجتماعی از محبوبیت بالایی برخودارند و اصطلاحا عام پسند هستند و به همین سبب کاربران زیادی را به خود جذب می کنند. واتس اپ، یک شبکه اجتماعی و پیام رسان محبوب و پرطرفدار است که افراد به جهلت مختلف از آن استفاده می کنند و به دلیل کاربرد های زیادی که دارد از جمله امکان چت و پیام، امکان برقرار تماس صوتی و تصویری، امکان ارسال پیام های چند رسانه ای مانند تصویر، ویدئو، وویس و …، توانسته جایگاه ویژه ای را درمیان کاربران از آن خود سازد. واتس اپ، یکی از اپلیکیشن های زیر مجموعه فیسبوک است و زیر نظر این کمپانی بزرگ فعالیت می کند. فیس بوک یکی از اولین برنامه هایی بود که کاربران با استفاده از چت روم آن به برقرار ارتباط با دیگر افراد می پرداختند و رفته رفته با به وجود آمدن پیام رسان های مختلف نظیر لاین، وایبر، واتس اپ و …، میزان استفاده از فیس بوک به عنوان پیام رسان تا حد زیادی کاهش یافت و کاربران رو به سوی اپلیکیشن ها و شبکه های مجازی جدید آوردند؛ اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید بسیاری از اپلیکیشن هایی که استفاده می کنید و یا آن ها را می شناسید، زیر مجموعه ی فیسبوک هستند و ما قصد داریم در این مقاله به معرفی و بررسی اپلیکیشن های زیر مجموعه فیسبوک بپردازیم.

1)  Facebook Messenger

احتمالا زمانی که حرف از برنامه های نظر فیس بوک می شود، فیس بوک مسنجر، اولین چیزی باشد که به ذهنتان می آید. با استفاده از فیسبوک شما می توانید دوستانتان را دنبال کنید و با آن ها ارتباط برقرار کنید، از پست های جالب و مورد نظرتان را تماشا کنید و … . فیسبوک مسنجر در سه نسخه ی مختلف وجود دارد:

  1. نسخه استاندارد فیسبوک: همان نسخه ی اصلی و معروف فیس بوک که ویژگی هایی چون چت روم، امکان ایجاد پست و … را داراست. نسخه ی استاندارد و اصلی فیسبوک، کامل بوده و تمام قابلیت ها را دارد.
  2. فیسبوک لایت (Facebook Lite): فیس بوک لایت، مخصوص گوشی های تلفن همراه هوشمند است و به گونه ای طراحی شده تا با مصرف داده ی کمتر، عملکرد سریع تر و بهتری را برای کاربران گوشی همراه داشته باشد. فیسبوک لایت، تمامی قابلیت ها و ویژگی های نسخه ی استاندارد فیسبوک مسنجر را ندارد و نسبتا برنامه ی سبک تری به حساب می آید و مناسب برای افرادی است که استفاده ی محدودی از فیسبوک می کنند.
  3. فیسبوک کیدز (Facebook kids): فیسبوک کیدز، مخصوص کاربرانی است که به سن قانونی نرسیده اند و امکان نظارت والدین بر آن نیز وجود دارد.

2)  اینستاگرام و واتس اپ

اینستاگرام و واتس اپ نیاز به معرفی ندارند چرا که جزء شناخته شده ترین اپلیکیشن های زیرمجموعه فیسبوک هستند. اینستاگرام، شبکه اجتماعی محبوب در میان کاربران است که امکان اشتراک گذاری تصاویر، ویدیوها از طریق پست، استوری، reels، Live و … را می دهد. واتس اپ هم که در اوایل مبحث اشاره کردیم، یک پیام رسان پرطرفدار با رابط کاربری آسان است و به کاربران زیادی از سرتاسر جهان سرویس دهی می کند.

3)  Facebook Gaming

فیسبوک گیمینگ نیز یکی از برنامه های زیرنظر فیسبوک است که تمرکز اصلی آن بر روی لایو استریم یا پخش زنده ی بازی هاست. مهم ترین رقیب این برنامه، یوتیوب است اما با این حال، فیسبوک در این بخش نیز خوش درخشیده و توانسته کاربران خاص خود را جذب کند. به طور کلی، گیم در جهان طرفداران زیادی دارد و تماشای لایو استریم گیم ها، جزء سرگرمی های پرفردار برای گیمر ها به حساب می آید.

4)  Meta Viewpoints

متا ویو پوینت، یکی از برنامه های فیسبوک است که در جهت بهبود عملکرد و خدمات فیسبوک طراحی شده است. به طور کلی هر اپلیکیشن برای هدف خاصی طراحی می شود و افراد با سفارش طراحی اپلیکیشن در اصفهان و تهران، هدف موردنظرشان را در قالب اپلیکیشن پیاده سازی می کنند. نحوه ی عملکرد متا ویو پوینت به این شکل است که شما با نصب اپلیکیشن و ثبت نام در آن، به یکسری سوالات در مورد فیسبوک پاسخ می دهید؛ فیسبوک از پاسخ کاربران، در جهت بهبود بخشیدن به سرویس دهی خود بهره می برد و برای تشویق کاربران برای در شرکت در این نظر سنجی ها، امتیازاتی را برای آن ها در نظر می گیرد که پس زیاد شدن امتیازات کاربر به وی متناسب با مجموع امتیازات، هدیه ای اهدا می کند.

5)  Study from Facebook

یکی دیگر از برنامه های زیر نظر فیسبوک، Study from Facebook است. این اپلیکیشنس از نصب بر روی گوشی همراه هوشمند، شروع به جمع آوری اطلاعات از نحوه استفاده از اپلیکیشن ها، مدت زمان استفاده از آن ها، تعداد دفعات استفاده از برنامه های نصب شده بر روی گوشی می کند؛ مجموع این اطلاعات در نهایت می تواند اطلاعات مفید و جامعی را در مورد اپلیکیشن های گوشی همراه بدهد که فیسبوک آن را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

6)  Creator studio

یکی از جدیدترین برنامه های ساخته شده توسط فیسبوک، Creator studio است. این برنامه که هم به صورت نسخه وب و هم به صورت اپلیکیشن وجود دارد، این امکان را برای کاربران فراهم آورده است تا بتوانند ویدیو های خود را در آن آپلود کنند. Creator studio بیشتر مناسب افرادی است که مرتبا قصد دارند رسانه های ویدیوئی را در فیسبوک بارگذاری کنند و نیاز به قابلیت هایی چون زمان بندی کردن آپلود فایل ها دارند.

3.7/5 - (4 امتیاز)
پیشنهاد مطالعه:
معرفی 10 اپلیکیشن آموزش زبان هندی (اندروید و ios)
معرفی 10 اپلیکیشن آموزش زبان هندی

بهترین اپلیکیشن آموزش زبان هندی کدام است؟ کدامشان رایگان هستند؟ ویژگی های هر یک چیست؟ آیا میتوانید حدس بزنید چند مطالعه مقاله

با چه اپلیکیشنی تماس تصویری بگیریم؟ کم مصرف ترین برنامه تماس تصویری
با چه اپلیکیشنی تماس تصویری بگیریم؟ - اپمون

کم مصرف ترین برنامه تماس تصویری با چه اپلیکیشنی تماس تصویری بگیریم؟ کدام اپلیکیشن برای تماس تصویری بالاترین کیفیت را مطالعه مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

یازده + 8 =

keyboard_arrow_up